Stiinta & Tehnologie

#opel #insignia #sport edition

Opel Insignia, noi imbunatatiri pentru 2011

Opel a adus o serie de imbunatatiri pentru gama de modele 2011. Este si cazul gamei Insignia , care a primit un plus de economie, rafinament si stil.

Astfel, modelele ecoFLEX Insignia beneficiaza de o reducere de 5% a consumului de combustibil si a emisiilor de CO2, gratie unei serii de imbunatatiri tehnice. De exemplu, Sedanul Opel Insignia ecoFLEX cu motor 2.0 CDTI, 130CP sau 160CP, consuma acum 4,9 l de carburant/100 km, cu emisii de CO2 de 129 g/km.

In plus, pentru prima data Opel combina tractiunea integrala cu propulsia diesel. Astfel, acest sistem inteligent – Adaptive 4x4 - poate fi combinat cu motorul 2.0 CDTI de 160CP.

In ceea ce priveste interiorul, acum modelele Sport si Combo au disponibila tapiteria premium din piele “Indian Summer”, de culoarea coniacului. „Taisul” emblematic Insignia este prezent si in cusaturile scaunelor si in covoare.

Pentru un aspect sportiv, noul Sport Edition Pack de la Opel cuprinde un interior jet black pentru variantele Sport si Cosmo. Acesta adopta pachetele de interior si exterior OPC Line ce constau dintr-un volan sport si un schimbator de viteze imbracate in piele, pedale din aluminiu si o captuseala de culoare neagra pentru habitaclu. Exteriorul se caracterizeaza prin bare de protectie mai joase in fata si spate, praguri laterale mai late si jante de aliaj de 19 sau 20 de inch.

 

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea