Stiinta & Tehnologie

#opel corsa #color race #rallye kadett b sprint

Opel evoca anii de glorie cu editia Corsa Color Race

Opel a lansat o editie speciala a modelului Corsa pentru a omagia legendarul de la sfarsitul anilor '60. Editia a fost botezata si vine cu o multime de modificari estetice.

Opel incearca sa isi apropie fanii fideli cu o editie speciala a modelului Corsa, creata in cinstea unui model legendar, care a facut furori la sfarsitul anilor '60, inceputul anilor '70: Rallye Kadett B Sprint . Editia limitata, botezata Color Race , vine cu o serie de modificari estetice fara a plusa insa cu nimic la capitolul mecanica, performantele fiind aceleasi cu ale unui Corsa standard.

Noul Opel Corsa Color Race este disponibil exclusiv cu trei culori speciale pentru exterior: galben Sunny Melon, alb Casablanca si rosu Magma. Toate aceste nuante sunt combinate cu o capota si un acoperis de culoare neagra si mai multe viniluri care imita steagurile cu patratele. Look-ul exterior este completat de un set de jante de 17 inch, din aliaj si de un eleron discret montat pe .

Modificarile estetice se transmit si in interior, unde apar insertii in culoarea caroseriei la nivelul gurilor de ventilatie, un volan imbracat in piele, cusaturi speciale si un acoperis panoramic.

Sub capota versiunii Color Race se vor afla motorizari cuminti fie diesel, fie benzina: un motor de 1.4 cu puteri de 87 si 100 de cai si un CDTI de 1.7 litri si 130 de cai. Editia speciala porneste de la 15.560 de euro in Germania.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea