Stiinta & Tehnologie

Opel este desemnata Cea mai inovatoare marca 2010

In cadrul unei ceremonii desfasurata la Koln, au fost anuntati castigatorii premiilor “Plus X 2010”, cea mai mare competitie din lume a produselor din tehnologie, sport si lifestyle.

Opel a avut un rol central: Meriva a castigat la categoriile inovatie , design, functionalitate si ergonomie , iar Astra s-a afirmat la design, functionalitate si ergonomie.

Datorita acestor victorii la un total de sapte categorii, Opel a primit si titlul “Cea mai inovatoare marca 2010” in sectorul auto , dovedindu-se mai bun decat producatori auto premium sau sport. Meriva si Astra au fost numite “Cel mai bun produs al anului 2010” in segmentele lor.

Peste o mie de produse au fost propuse pentru premiile Plus X si au fost evaluate de un juriu de 144 membri din 32 de tari. Au fost recunoscute reusitele exceptionale din cetegoriile inovatie , calitate, design, usurinta in utilizare, ergonomie si ecologie .

Continuarea pe 123auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea