Stiinta & Tehnologie

#nissan juke #Opel Mokka #pret Romania

Opel a anuntat cat costa modelul Mokka in Romania

Opel Mokka poate fi comandat in Romania la un pret de pornire de 16.790 de euro (TVA inclus). Rivalul lui Nissan Juke are 4,28 metri lungime si capacitate de cinci locuri.

SUV-ul de clasa B este disponibil in trei tipuri de motorizari. Doua dintre ele sunt pe benzina (propulsor de 1,6 litri, aspirat, 115 cai putere, respectiv motor 1,4 litri, turbo, 140 cai putere), iar cea de treia este pe motorina (1,7 litri turbo diesel (CDTI), 130 cai putere).

Opel Mokka vine la pachet cu sisteme avansate de asistenta pentru sofer. Acesta are la dispozitie o camera video frontala (Opel Eye) si una pentru marsarier. Cu ajutorul camerei frontale soferul poate fi avertizat in momentul in care autovehiculul paraseste neintentionat banda de circulatie. De asemenea, conducatorul auto mai poate folosi cea mai noua generatie a sistemului care recunoaste indicatoarele rutiere.

In dotarea standard intalnim urmatoarele sisteme: TC (controlul tractiunii), HDC (sistem de control la deplasarea in panta), HAS (asistenta la pornirea in rampa), ESC (controlul electronic al stabilitatii).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea