Stiinta & Tehnologie

#volkswagen #polo gti #golf

OFICIAL: Volkswagen Polo GTI, 177 CP

Volkswagen a publicat astazi primele imagini si informatii ale noului Polo GTI , mezinul gamei de performanta, care calca pe urmele fratelui mai mare Golf GTI . Sub capota se ascund 177 de cai, struniti de o cutie DSG.

Volkswagen a prezentat astazi oficial versiunea de performanta a micului Polo. Botezat cum altfel decat GTI, subcompactul sportiv isi va face debutul oficial luna viitoare in cadrul Salonului Auto de la Geneva, unde va putea fi admirat alaturi de fratele mai mare, Volkswagen Touareg , in doua variante de caroserie: cu trei si cinci usi.

Mezinul gamei de performanta vine propulsat de un motor pe benzina de 1.4 litri TSI, capabil sa ofere pana la 177 de cai putere. Resursele sunt exploatate cu ajutorul unei transmisii DSG cu sapte rapoarte, in timp ce tinuta de drum este imbunatatita de un diferential electronic XDS, similar celui instalat pe fratele de concern Seat Ibiza Cupra. Pentru a putea tine sub control aportul de putere, Volkswagen a coboarat garda la sol cu 15 mm si a rigidizat suspensia pentru un plus de siguranta.

Asemeni predecesorului sau, noul Polo GTI copiaza "aspectul vestimentar" al fratelui mai mare, Golf GTI. Exteriorul este asadar dominat de aspectul masiv al jantelor de 17 inch din aluminiu, de pragurile laterale, de extensiile spoilerelor si de grila cu aspect de fagure si contur rosu, traditionala.

La interior, clientii vor beneficia de o tapiterie textila, cu acelasi tipar de culori ca al fratelui Golf, precum si de un volan sportiv, in trei spite.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea