Stiinta & Tehnologie

#toyota #rav4 #facelift

OFICIAL: Toyota RAV4 facelift vine la Geneva

Toyota va lansa faceliftul operat SUV-ului sau compact in cadrul Salonului de la Geneva, in 2 martie.

Toyota a prezentat oficial prima imagine cu facelift, model pe care constructorul japonez il va prezenta in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva, in 2 martie 2010 .

Schimbarile la nivelul designului noului RAV4 sunt evidente, partea din fata a modelului japonez fiind adusa la nivelul estetic al gamei Toyota 2010. Astfel, blocurile optice si grila primesc forme noi, modificate, in ce proiectoarele sunt acum insotite de elemente metalice argintii care contribuie la noua imagine masiva a modelului. Daca schimbarile la fata lui RAV4 reprezinta unul dintre cele mai radicale facelift-uri operate in ultima perioada de un constructor mare, profilul si liniile aripilor raman intacte.

Toyota nu a publicat foarte multe informatii despre noul sau model, insa putinele date disponibile ne arata ca vorbim despre un model care va dispune pe toate versiunile de tehnologia Optimal Drive, care inseamna automat ca toate motorizarile vor avea consumul si emisiile micsorate.

Pe langa noul RAV4, Toyota va aduce la Geneva versiunea hibrida a compactei Auris, varianta plug-in incarcabila la priza a lui Prius si, nu in ultimul rand, conceptul FT-86, care va debuta astfel la un salon auto european.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea