Stiinta & Tehnologie

#scooter #hybrid3 evolution #peugeot

Oficial: Peugeot HYbrid3 Evolution

Francezii de Peugeot au prezentat oficial conceptul in cadrul evenimentului International Cycle and Motorbike Show 2009.

Totusi, modelul nu este nou, acceasta versiune fiind imbunatatita fata de varianta prezentata la Paris Auto Show 2008.

Un fel de scooter

Conceptul prezentat de Peugeot vine dupa o serie de confirmari oficiale sau chiar lansari ale unor noi modele de masini electrice ca seria Renault sau . Peugeot HYbrid3 este catalogat drept un scooter pe trei roti si vine cu anumite tehnologii care la un moment dat s-ar putea implementa chiar in autovehiculele producatorului francez.

Modelul HYbrid3 Evolution are in cele doua roti din fata cate un motor electric de 4 cai putere si un al treilea de 41 cai putere in roata din spate. Motorol cu benzina dispune de un sistem Stop/Start, plus o baterie Litiu-Ion pentru energie.

Economisire

Combinatia de motor cu benzina si acumulatori duce la un consum scazut de combustibil de aproximativ un litru de benzina pentru 100 km. Totodata, emisiile de CO2 sunt reduse la 48 g/km.

Desi prezentat oficial, nu se stie cand cei de la Peugeot vor incepe productia lui HYbrid3 Evolution . Fiind un scooter, este posibil ca modelul sa fie mai ieftin decat modele actuale de masini "eco" lansate de rivali.

Peugeot HYbrid3 Evolution

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea