Stiinta & Tehnologie

#audi #audi a6 #masina #masina google

Oficial: Noul Audi A6, detalii si imagini oficiale

Audi a publicat primele detalii si imagini oficiale ale noului A6, model ce isi va face debutul la inceputul anului 2011, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit. Modelul va avea si o versiune hibrida ce ofera 245 CP la un consum de numai  6,2 litri/100 km.

Noul Audi A6 dispune de o caroserie mai usoara, un sasiu sport si o gama larga de tehnologii de asistenta si sisteme multimedia. Designul a fost supus unor modificari in urma carora au rezultat o inaltime redusa la 1,46 metri pentru a-i asigura sportivitatea si un plus de agresivitatea datorita farurilor optionale cu tehnologie LED . Modelul masoara in lungime 4.92 metri si are o latime de 1.87 metri.

La interior, bordul inclinat spre sofer il plaseaza pe acesta in rolul principal. Pastrand aceeasi nota de rasfat a ocupantilor din “primul rand”, optional scaunele din fata pot fi echipate cu ventilatie si masaj.

Nici tehnologiile nu pot fi trecute cu vederea, noul A6 dispunand de servicii online , dezvoltate de Audi în parteneriat cu Google, care conecteaza sedanul de clasa mare la Internet prin intermediul telefonului din masina, oferind acces la imaginile si informatiile Google Earth , pe care le afiseaza pe monitor.

Noul A6 va fi oferit initial cu o gama de motorizari compusa din cinci unitati: doua pe benzina si trei TDI-uri. Propulsoare puse la dispozitia clientilor produc intre 177 si 300 CP si se bucura de tehnologii de economisire precum sistemul Start &Stop, sistemul de recuperare a energiei la frinare si sistemul de management termal.

Citeste mai multe pe Auto.ro .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea