Stiinta & Tehnologie

# google glass romania # comanda google glass #Google Glass #smartphone

Ochelarii Google, disponibili si in Romania. Cat costa si de unde ii poti lua

Ochelarii inteligenti Google, utilizati pana in prezent doar de cateva mii de oameni la nivel global, sunt acum disponibili la precomanda si in Romania, in shop-ul online si reteaua de magazine a unuia dintre cei mai cunosuti retaileri de echipamente IT&C.

Ochelarii Google sunt disponibili in cinci versiuni de culoare la magazinul QuickMobile, pretul incepand de la 6.999,90 lei. Primele livrari vor fi facute luna viitoare. 

Google Glass sunt activati si folositi exclusiv cu ajutorul comenzilor vocale ale utilizatorului. De exemplu, pentru a fotografia, utilizatorul trebuie sa rosteasca comanda - OK Glass - urmat de comanda efectiva, rostita in engleza: take a picture.  

Ochelarii au o autonomie a bateriei de 24 de ore, iar greutatea acestora este de 43 de grame. Google Glass are o camera atasata are 5 megapixeli si poate inregistra clipuri video HD de 720p. Utilizatorii pot stoca in memoria de 16GB toate fotografiile si fimele facute, ele putand fi vizionate si pe ecranul integrat de 640X360 pixeli. 

Ochelarii Google Glass se pot conecta apoi la smartphone daca acesta are sistem de operare Android cu ajutorul aplicatiei MyGlass. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea