Stiinta & Tehnologie

#BlasterX Kratos #Sound BlasterX #Creative Sound BlasterX Kratos S3 #Creative Sound BlasterX Kratos S5

Obtineti si mai mult de la Creative Sound BlasterX Kratos S5 si S3 folosind tehnologia BlasterX Acoustic Engine

Tehnologia BlasterX Acoustic Engine asigura o experienta superioara de realism audio printr-un profund sunet surround 7.1 virtual, inalte mai clare si bas mai puternic

Creative Technology Ltd lanseaza astazi o tehnologie cheie special proiectata pentru boxele Sound BlasterX Kratos S5 si S3: BlasterX Acoustic Engine. Soft-ul integrat in BlasterX Acoustic Engine este menit sa aduca experienta audio a utilizatorilor PC la un nou nivel pentru jocuri, filme si muzica, prin intermediul boxei 2.1 pentru gaming.

Kratos S5: Sound Blaster Connect Software Powered By BlasterX Acoustic Engine Pro Technology

Computerul nu este echipat cu o placa de sunet dedicata? Nicio problema: Prin intermediul conexiunii USB, Kratos S5 permite utilizatorilor sa experimenteze sunetul digital fara pierderi, la un nou nivel imbunatatit de realism audio printr-un profund sunet surround virtual 7.1, inalte mai clare si bass mai puternic prin tehnologia BlasterX Acoustic Engine Pro integrata in soft-ul SoundBlaster Connect pentru sistemele Windows si Macintosh.

Soft-ul Sound Blaster Connect integreaza deasemenea profile audio cu presetari de reglaje profesionale pentru jocuri populare cum ar fi Call of Duty™, Counter-Strike™ si Battlefield 1™, ceea ce contribuie la ridicarea notelor audio relevante in fiecare joc la noi niveluri de realism, profunzime, si acuratete a pozitiei. Utilizatorii au deasemenea posibilitatea personalizarii acestor profile dupa propria dorinta pentru a obtine perfectiunea experientei audio in gaming. Cu Kratos S5 se pot obtine si efecte luminoase care contribuie la crearea unui spatiu realistic pentru gaming. Sound Blaster Connect este disponibil si pentru cele mai noi echipamente Sound BlasterX Pro Gaming cu iluminare Aurora Reactive precum sistemul soundbar KATANA pentru monitor, mouse-ul de mare precizie SIEAGE M04, si tastatura mecanica VANGUARD K08.

Panoul de control Sound Blaster Connect pentru sistemul de iluminare reactiva Aurora

Sound Blaster Connect este disponibil pentru Windows®, este complet personalizabil oferind utilizatorilor controlul complet asupra produsului prin intermediul interfetei organizate, si usor de utilizat permitandu-le acestora sa aleaga si sa acceseze usor functiile si caracteristicile disponibile.

Interfata Sound Blaster Connect

Interfata Sound Blaster Connect ofera utilizatorilor o prezentare generala a tuturor setarilor audio si vizuale, a celor folosite curent sau frecvent, dar si a modurilor rapide de personalizare a acestora.

Interfata Sound Blaster Connect

Tehnologiile BlasterX Acoustic Engine

Fiecare optiune Sound Experience, inclusiv presetarile asociate anumitor titluri de jocuri sunt sustinute de urmatoarele tehnologii BlasterX Acoustic Engine:

Immersion

  • permite utilizatorilor sa se bucure de o experienta audio reala, cu o senzatie naturala de profunzime a sunetului si efecte de spatialitate si surround pentru continutul redat.

Crystalizer

  • ofera utilizatorilor o experienta audio identica cu cea creata de artist sau cu cea intentionata de creatorul coloanei sonore a jocului, redand claritatea detaliilor audio pierdute in urma comprimarii fisierelor.

Smart Volume

  • minimalizeaza schimbarile bruste de volum. Puteti alege dintre normalizarea automata a nivelului volumului conform continutului redat si, in sesiunile nocturne, reducerea in mod inteligent a nivelului in scenele zgomotoase.

Dialog+

  • accentueaza vocile din filme, muzica sau jocuri, pentru un dialog mai clar. Dialogul va putea fi auzit peste restul coloanei sonore si zgomotul ambiental din spatiul de auditie.

Setari personalizabile BlasterX Acoustic Engine

Imbunatatiri si efecte pentru comunicarea vocala

Sound Blaster Connect foloseste tehnologia CrystalVoice pentru a imbunatati calitatea sunetului vocii pentru o comunicare mai buna in timpul jocurilor. Utilizatorii au deasemenea posibilitatea sa-si transforme vocea in timp real pentru a se identifica cu personajul ales. Acestea sunt utile in special atunci cand utilizatorul conecteaza castile sau microfonul la Kratos S5 prin intermediul consolei de control usor accesibila.

  • Noise Reduction elimina zgomotul de fundal nedorit in timpul comunicarii din timpul jocului.
  • Acoustic Echo Cancellation elimina ecoul pentru a reduce interferentele.

Imbunatatirea sunetului vocii

  • Voice Morph permite utilizatorilor sa-si schimbe vocea asociata cu diferite personaje in timpul jocului, pentru comentariul jocurilor sau la inregistrari.

Optiuni Voice Morph

Iluminare personalizabila

Utilizatorii pot alege sau pot personaliza presetarile iluminarii RGB, potrivit starii personale sau spatiului.

Panoul de control al Iluminării reactive Aurora pentru Kratos S5

BlasterX Acoustic Engine Lite pentru Kratos S3

Utilizatorii Kratos S3 se pot bucura de gama completa de profile de joc cu presetari profesionale ale soft-ului BlaserX Acoustic Engine Lite. Utilizatorii pot alege dintre cinci moduri de jocuri presetate, si selecta tipul de sunet optim pentru joc, bucurandu-se astfel de o experienta de joc cu setari de sunet optimizate pentru boxe.

Descarcati BlasterX Acoustic Engine Technology

Utilizatorii pot descarca Sound Blaster Connect pentru Kratos S5 de la www.creative.com/kratoss5. BlasterX Acoustic Engine Lite pentru Kratos S3, se poate descarca de la adresa creative.com/kratoss3.

Preturi si Disponibilitate

Sound BlasterXKratos S5 si Kratos S3 sunt acum disponibile la urmatoarele preturi:

Sound BlasterXKratos S5 699 LEISound BlasterXKratos S3 399 LEI

Pentru mai multe informatii despre toata seria Sound BlasterX Pro-Gaming, vizitati pagina BlasterX.com.

Despre disponibilitatea boxelor in Romania contactati www.MGT.ro si magazinele partenere: Altex, eMag, Cel.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea