Stiinta & Tehnologie

Nuvifone se lanseaza sub emblema Garmin si Asus

Garmin si ASUSTeK Computer Inc. au anuntat incheierea unei aliante strategice ce va materializa expertiza celor doua companii in domeniile navigatiei si telefoniei.

Cele doua companii vor combina domeniile de navigatiei si telefoniei pentru a putea creea distribui telefoane mobile orientate pe servicii bazate pe locatie.

O serie Nuvifone

Garmin si Asus au inceput procesul de dezvoltare a unei linii de telefoane mobile ce va fi cunoscuta sub numele de seria Garmin-Asus Nuvifone.

Companiile intetioneaza sa lanseze pe piata mai multe modele Garmin-Asus nüvifone in 2009, iar un model nou Garmin-Asus nüvifone va fi anuntat la show-ul Mobile World Congress de la Barcelona ce se va desfasura intre 16-19 februarie 2009.

"Alianta permite companiilor Asus si Garmin sa-si uneasca fortele pentru a oferi solutii de telefonie mobila care sa tinteasca designul de top si calitatea superioara. Prin aceasta alianta, companiile noastre vor continua sa produca inovatii ce simplifica viata utilizatorilor. Tehnologiile create de noi ar trebui sa-i satisfaca pe consumatori si nu invers", a declarat Jonney Shih, CEO ASUSTek Computer Inc.

Toate la fel

Toate modelele Garmin-Asus Nuvifone vor dispune de acelasi design al originalului Nuvifone. Modelul original Garmin Nuvifone ce a fost anuntat in 2008 va fi re-branduit Garmin-Asus Nuvifone G60 . Functionalitatea LBS este punctul forte al seriei Garmin-Asus. Printre multe altele, aceasta va oferi directionari pas cu pas, navigare cu asistenta vocala, functii regasite in sistemele de navigatie high-end Garmin.

Telefonul va dispune de harti preincarcate si milioane de puncte de interes ce permit soferilor sa gaseasca adrese, numele locului sau al cladirii. In plus, Nuvifone include acces direct la puncte de interes online prin cautarea prin Internet. Modelul va fi disponibil in prima jumatate a anului 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea