Stiinta & Tehnologie

#apple #iphone 5 #iPhone 5S #lansare iPhone #iphone c #lansare apple

Asteptarea ia sfarsit: Apple lanseaza maine doua noi telefoane!

Marti, 10 septembrie, fanii Apple asteapta cu sufletul la gura doua noi aparitii: iPhone 5S, adica modelul premium, dar si iPhone 5C, modelul mai ieftin al companiei. Daca in ceea ce priveste designul schimbari nu exista, tehnic vor fi cateva surprize, sustin analistii din piata IT&C.

Daca butonul Home reprezinta un mare semn de intrebare, fiind surprins aparent intamplator intr-o fotografie al presupusului nou iPhone 5S, in ceea ce priveste specificatiile tehnice, analistii sunt destul de siguri. Astfel, camera foto va avea un blit LED dublu, rezolvand astfel problema iluminarii insuficiente comuna la telefoanele Apple. In plus, aceasta va dispune de lentile cu deschidere de f/2.0, iar camera frontala va avea 1.2 MP si va putea fi folosita la rezolutie full HD.

Zvonurile arata ca telefonul va avea si o autonomie imbunatatita fata de modele existente pe piata, durata de viata a bateriei fiind in topul nemultumirilor fanilor Apple. O alta imbunatatire ar putea veni la procesor, care va fi asemanator celor de desktop. 

Pana la lansarea oficiala insa, "carcotasii" au realizat cateva reclame-parodii referitoare la noul iPhone, prin care sugereaza ca, de fapt, compania incearca sa-si vanda acelasi telefon, insa sub alt nume. Iata una dintre aceste parodii, care va va amuza cu siguranta. 

 

Voi ce imbunatatiri tehnice sperati sa aba noul iPhone? 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea