Stiinta & Tehnologie

#jetta #volkswagen #noul jetta

Noul VW Jetta va avea si versiune hibrid

Producatorul auto german Volkswagen planuieste dezoltarea unei versiuni hibrid a modelului Jetta . Dupa ce a prezentat imaginile noului Jetta, model cu modificari ce-i permit sa se pozitioneze ca un model de sine statator la fel ca CC si Tiguan, Toscan Bennett, manager produs VW, a declarat  ca Jetta hibrid ar putea fi lansat in 2012.

Oficialul a declarat ca producatorul german ia in serios “electrificarea automobilelor”. El a precizat de asemenea ca, VW are in planuri dezvoltarea acestui segment de multa veme.

Datele initiale indica faptul ca hibridul Jetta ofera  o economie de combustibil mai buna decat orice alt model din clasa sa. Preturile speculate de presa internationala se inscriu in jurul valorii de aproximativ 16.000 dolari.

Noul VW Jeta a fost lansat la New York, locatie aleasa de producatorul german in incercarea de a se face mai vizibil pe piata americana si de a-si tripla vanzarile in Statele Unite pana in 2018. In Europa, noua versiune VW Jetta va fi lansata, cel mai probabil, anul viitor cu o serie de modificari minore in comparatie cu versiunea pentru piata americana .

Sedanul se va baza in continuare pe platforma modelului Golf, insa va avea un ampatament cu 7 cm mai mare si o lungime crescuta cu 9 cm.  Interiorul va avea o linie distinctiva fata de versiunea precedent si va beneficia de noi elemente, precum sistem de navigatie cu touchscreen.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea