Stiinta & Tehnologie

#jetta coupe #beetle #volkswagen

Noul VW Beetle: o noua randare computerizata

Ceea ce vedeti este cea mai recenta imagine generata pe calculator cu viitorul Volkswagen Beetle. Cea de-a doua generatie a "Broscutei" va fi lansata in anul 2012.

Noul Beetle va imprumuta platforma tehnica a modelului Jetta Coupe , care a fost dezvaluit in straie de concept-car la inceputul anului, la Detroit. Designul va fi modificat, insa nu radical, urmand sa pastreze linia generala a actualei generatii a legendarului model german . Nu este exclus ca acesta sa preia unele detalii de la Scirocco.

Modelul va folosi tehnologie LED atat pentru blocurile optice fata, cat si pentru cele posterioare, aripile vor fi mult mai evazate comparativ cu actuala generatie, in timp ce dimensiunile vor fi diferite. Noul Beetle va fi mai mare si va oferi un spatiu mai generos la interior, in special pentru pasagerii din spate, precum si un portbagaj mai incapator.

Versiunea 2012 a lui volkswagen beetle va avea o versiune decapotabila , precum si doua noi variante: una ecologica Beetle BlueMotion si alta de performanta Beetle R. Aceasta din urma pare sa aiba sanse din ce in ce mai mari sa prinda viata dupa ce VW a anuntat ca la Geneva va lansa oficial divizia sportiva R GmbH.

Cititi mai multe pe Auto.ro      
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea