Stiinta & Tehnologie

#volvo #s60 #romania

Noul Volvo S60 din iulie in Romania, incepand cu 30.345 euro, TVA inclus

Volvo va lansa in iulie in Romania noua generatie a limuzinei S60, cu preturi incepand de la 30.345 euro, cu TVA inclus,  conform 0-100.ro, care citeaza importatorul marcii pe plan local, EIT Forum Auto.

Istoria modelului incepe din 2000, in anul 2006 fiind supus unui facelift usor. Noua generatie a fost prezentata publicului larg in martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Pe piata din Romania va fi disponibila in patru versiuni de echipare: Standard, Kinetic, Momentum si Summum. In privinta motorizarilor, constructorul auro ofera clientilor sai posibilitati precum: pe motorina, o unitate turbo de 2,0 litri cu o putere de 163 de cai si un propulsor turbo de 2,4 litri, care dezvolta 205 CP.

Pe benzina, noul Volvo S60 va fi pus in miscare fie de un motor de 2,0 litri, turbo, care produce 203 CP , fie de unul de 3,0 litri, ce ofera 304 CP.

Toate motorizarile sunt Euro 5, taxa de poluare auto din Romania fiind astfel zero lei.

Noul S60 dispune in standard de toate tehnologiile de siguranta avansata Volvo, precum City Safety de generatia a doua (evitarea coliziunilor la viteze mici, prin franare automata) si sasiu dinamic.

Tot in dotarea standard sunt incluse climatizare automata, radio CD cu sase difuzoare, oglinzi reglabile electric si incalzite, precum si geamuri actionabile electric pentru toate cele patru portiere.

Lista de preturi de opreste la suma de 43.911 euro, inclusiv TVA.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea