Stiinta & Tehnologie

#samsung #giorgio armani #windows mobile #samsung armani b7620

Noul terminal Samsung Giorgio Armani a primit un nume oficial

Coreenii de la Samsung au denumit oficial cel mai recent telefon mobil cu emblema Giorgio Armani , acesta numindu-se acum Samsung Armani B7620.

Terminalul a fost lansat de catre Steve Ballmer, CEO-ul Microsoft, acesta catalogand telefonul ca fiind cel mai "fashion" mobil prezentat vreodata de Microsoft.

Specificatii tehnice

Noul samsung armani b7620 este un slider cu tastatura fizica QWERTY completa si care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.1, dar suporta upgrade la versiunea 6.5. Modelul dispune de un ecran AMOLED (Active-Matrix Organic Light-Emitting Diode), sensibil la atingere care masoara 3,5 inch, are rezolutie de 800 x 480 si afiseaza pana la 16 milioane de culori.

Telefonul vine dotat cu player muzical si video si cu un suport pentru o paleta foarte larga de formate, printre care si DivX/Xvid. Totodata, noul terminal are incorporata tehnologia DNSe (Digital Natural Sound Engine). In lista de specificatii tehnice ale noului terminal se numara si o camera foto generoasa, de 5 MP cu flash LED si autofocus, plus tehnologii si functii ca geo-tagging, detectia fetei si zambetului, WDR (wide dynamic range) si stabilizator de imagine . La capitolul conectivitate terminalul dispune de standardele USB si Bleutooth, GPRS si EDGE de clasa 10, 3G cu HSDPA si Wi-fi.

Alte detalii

Desi initial nu se cunoastea memoria interna a dispozitivului, Samsung Giorgio Armani vine dotat cu 8 GB memorie si cu slot pentru card microSD, iar marirea spatiului de stocare se poate face pana la maxim 32 GB.

Smartphone-ul Samsung Armani B7620 s-a lansat oficial in Germania si va ajunge pana la sfarsitul anului si pe alte piete din lume. Reprezentantii companiei au declarat ca pretul telefonului mobil este de 729 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea