Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson #kurara #symbian

Noul Sony Ericsson Kurara apare pe Internet

Joint-venture-ul suedezo-japonez Sony Ericsson lucreaza la un nou telefon mobil, prototipul cunoscut in prezent cu numele de cod Kurara .

Pana acum modelul a aparut in fotografii-spion in doua surse separate (PhonesDB.com si blog-ul My Sony Ericsson), dar imaginile prezinta anumite detalii diferite.

Specificatii tehnice putine

Noul terminal s-ar putea incadra in aceeasi categorie in care se afla in prezent sony ericsson satio ( Idou ), deoarece printre specificatiile tehnice ale lui Kurara se numara sistemul de operare Symbian.

Un alt element in comun pe care Satio si Kurara il prezinta este ecranul sensibil la atingere, care in ambele cazuri are o diagonala de 3,5 inch. Totusi, prototipul aparut pe Internet are display-ul AMOLED (Active Matrix Organic Light Emitting Diode). Dar lista de asemanari nu se opreste aici. Sony Ericsson Kurara vine dotat cu o camera foto de 8,1 MP asemena lui Satio. Totusi, inovatia nu este senzorul foto, ci inscriptia de pe carcasa telefonului, HD, care ar indica faptul ca Sony Ericsson Kurara ar fi in stare sa faca inregistrari video High-definition la calitate 720p.

Alte detalii

Totusi, odata cu aparitia unor noi imagini cu prototipul Kurara, lucrurile s-au schimbat putin, inscriptia HD de pe ca carcasa a disparut. In prezent se crede ca prima sursa de imagini a avut unele retusuri facute.

Alte detalii tehnice ale noului telefon mobil nu sunt cunoscute. Este posibil ca Sony Ericsson Kurara sa fie anuntat oficial la inceputul anului 2010. Sony Ericsson Satio (Idou), poate fi achizitionat si de pe piata autohtona pentru aproximativ 2.600 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea