Stiinta & Tehnologie

#pret Samsung Galaxy S7 #specificatii Samsung Galaxy S7 #lansare Samsung Galaxy S7 #Samsung Galaxy S7

Noul Samsung Galaxy S7, mult mai performant! Cat va costa

Samsung Galaxy S7 urmeaza sa fie lansat la Mobile World Congress de la Barcelona, pe 21 februarie. Pana atunci insa, au aparut deja primele informatii oficiale referitoare la specificatiile tehnice ale noului smartphone.

Noul Samsung Galaxy S7 are un ecran de 5.1 inchi si o rezolutie de 2560×1440 pixeli. Acesta este dotat cu un procesor de tip octa-core Exynos 8890 si 4 GB de RAM. Consumul de energie este mai mic, cu aproximativ 10%, spre deosebire de modelul anterior.

Telefonul este dotat cu o camera de12MP si o camera pentru selfie de 5MP. Spatiul de stocare este de 64GB, putand fi extins cu ajutorul unui card de memorie. Noua camera este dotata cu tehnologia Britecell. Astfel vei putea obtine fotografii de o calitate fara precedent.

De asemenea, telefonul va fi prevazut cu o carcasa din magneziu, ce il va face mult mai rezistent la caderi si zgarieturi, potrivit gadgetreport.ro.

Mai mult, noul Samsung este prevazut cu un scaner de retina si va fi rezistent la apa si praf. In plus, va fi dotat cu o baterie de tip Graphene Superfast, a carei incarcare totala va dura maxim 15 minute.

Se preconizeaza ca pretul pentru noul Samsung Galaxy S7 va porni de la 465 de dolari.

Cel mai probabil, noul telefon va ajunge in Romania in martie.

Sursa foto: 9to5google.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea