Stiinta & Tehnologie

#pret #motorizari #franare #renault fluence #echipare

Noul Renault Fluence, disponibil si in Romania la un pret de pornire de 14.900 de euro

Versiunea restilizata a lui Renault Fluence este disponibila si pentru clientii din Romania la un pret de pornire de 14.900 de euro (TVA inclus). Pretul este valabil pentru versiunea Authentique 1,6 16 v de 110 cai putere.

Noul Renault Fluence beneficiaza de patru versiuni de echipare: Authentique, Pro, Dynamique si Privilege. Gama de motorizari cuprinde doua propulsoare pe benzina: noul motor 1.6 16 v de 115 cai putere, dotat cu transmisia automata CVT X-Tronic si clasicul 1.6 16 V de 116 cai putere echipat cu o cutie de viteze automata in cinci trepte.

Gama de motorizari este completata de patru versiuni diesel: 1.6 dCi de 130 cai putere, 1.5 dCi si 90 cai putere, 1.5 dCi 110 cai putere si 1.5 dCi EDC cu 110 cai putere.

In dotarile standard intalnim: ABS cu distributie electronica a fortei de franare, asistenta la franarea de urgenta si aprindere automata a avariilor (A.F.U.), airbaguri frontale si laterale cap-torace pentru sofer si pasager, ESP (controlul traiectoriei), aer conditionat manual, radio CD 4x20 W MP3 cu bluetooth, USB si satelit de comanda pe volan, geamuri electrice fata si computer de bord.

Noul Fluence urmeaza sa fie expus in showroom-urile din Romania in luna februarie, insa clientii il pot comanda deja la punctele de vanzare din reteaua Renault.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea