Stiinta & Tehnologie

#romania #cayenne #porsche

Noul Porsche Cayenne a fost lansat in Romania

Clientii romani ai marcii Porsche se pot baza incepand cu 12 mai pe cea mai nou generatie a lui Cayenne . Preturile incep de la 50.383 de euro cu TVA inclus.

Noua generatie Porsche Cayenne , lansata la Salonul Auto de la Geneva din luna martie, poate fi comandata incepand de astazi in Romania. Importatorul oficial al marcii pune la dispozitia clientilor toate cele cinci versiuni in care noul Cayenne va fi comericalizat: Cayenne, Cayenne Diesel, Cayenne S , Cayenne Turbo si noutatea absoluta, Cayenne S Hybrid, primul hibrid de serie din istoria marcii din Stuttgart .

Pretul de pornire al noului Cayenne este de 50.353 de euro (pentru versiunea V6 de 3.6 litri si 300 CP), clientii care isi doresc varianta de top Cayenne Turbo (V8 de 4.8 litri si 500 CP) urmand sa scoata din buzunar 102.449 de euro.

Conform prognozelor Porsche Romania, in Romania se vor vinde pana la sfarsitul acestui an 60 de exemplare Cayenne de generatie noua. Circa 35 de exemplare dintre acestea urmeaza sa fie reprezentate de versiunea Cayenne Diesel. Vom vedea si versiunea hibrida a lui Cayenne pe strazile din Romania, importatorul marcii aflandu-se in discutii avansate si avand unele comenzi ferme pentru cea mai noua si ecologica varianta a noului model.

"Avand in vedere inclinatia clientului din Romania catre modelele generic denumit SUV, dar si starea precara a infrastructurii rutiere de la noi, ponderea modelelor Cayenne in volumul total al vanzarilor de Porsche din Romania variaza intre 65-70% fata de 58%, ponderea de anul trecut la nivel mondial", a declarat Adrian Pascu, Brand Manager Porsche Romania.

Cititi mai multe pe Automarket.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea