Stiinta & Tehnologie

#philips #xenium x312 #entry-level

Noul Philips Xenium X312 apare in imagini pe internet

Cei de la Philips pregatesc un nou telefon mobil din clasa entry-level, de aceasta data terminalul denumindu-se Xenium X312, care ar putea fi un "urmas" a lui Xenium X320.

Candy-bar -ul se va asemana cu modelele mai vechi ale producatorului si promite o durata a bateriei de o luna.

Specificatii tehnice

Din pacate, la ora actuala nu exista o lista a detaliilor tehnice ale noului telefon. Totusi, noul Philips Xenium X312 arata exact ca modelul Philips X320. Astfel s-ar putea ca aceasta sa aiba specificatii tehnice asemanatoare. Fanii se pot astepta ca modelul sa vina dotat cu un ecran de 2,2 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli si suport pentru 256.000 de culori.

Totodata, telefonul ar putea sa aiba o memorie interna foarte mica, asemenea predesorului, de doar 5 MB, dar e posibil ca modelul sa suporte upgrade de pana la 2 GB, 4 GB sau 8 GB. La capitolul conectivitate telefonul s-ar putea prezenta asemenea lui X320, un maxim de conectivitate EDGE, mai ales ca majoritatea terminalelor Philips nu sunt dotate cu 3G.

Alte detalii

Printre specificatiile noului telefon entry-level Philips Xenium X312 se mai numara si camera foto modesta, de doar 2 MP, fara flash sau autofocus, dar care va putea sa faca si capturi video la o rezolutie maxima QCIF cu 15 fps (frames per second, cadre/secunda).

Altfel, modelul Philips Xenium X312 va avea integrat player muzical, radio FM, plus suport pentru mesaje SMS si e-mail. Asemenea altor terminale le producatorului noul model s-ar putea lansa doar pe pietele din Asia si Rusia. Pretul lui Philips Xenium X312 nu a fost dat publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea