Stiinta & Tehnologie

#platforma v #micra #nissan

Noul Nissan Micra vine la Geneva

Noul Nissan Micra va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva din luna martie si va da nastere, se pare, la inca doua variante de caroserie.

Prima versiune ale modelului supermini va porni la drum in luna mai, in India, masinile fiind construite la noua uzina din Chenai.

Un an mai tarziu, este asteptata versiunea sedan, iar, in completare, se pare ca va fi lansat in 2012 si un mini-MPV, care va imparti aceeasi platforma V . In plus, este posibil ca noul Clio, care va imparti aceeasi platforma V, sa fie construit in India.

Iata o miscare care va supara destul de mult cumparatorii francezi patrioti. Pe langa noul Clio, si dezvoltarea Koleos si a sedanului Fluence ar putea fi mutata in India. Cu toate acestea, modelele vor fi probabil destinate exclusiv pietelor asiatice.

Renault  si Nissan au mai batut palma in realizarea unui joint-venture cu producatorul auto indian Bajaj, pentru a construi un citadina low-cost care sa coste in jur de 2.000 de lire sterline.

Cititi mai multe pe Auto.ro    
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea