Stiinta & Tehnologie

Noul must-have de business: P1

M600 si P990, doua dintre smartphone-uri marca Sony Ericsson, au reprezentat la vremea aparitiei lor “must-have”-uri pentru oamenii de afaceri. Primul se remarca prin suplete, dar ducea lipsa unor functii la moda, precum fotocamera si videotelefonia. Al doilea era aproape perfect in privinta facilitatilor, dar cam butucanos. Revenind la P1, acesta poate fi considerat drept un P990 imbunatatit intr-o carcasa de M600 ceva mai eleganta. Si nici macar nu putem pomeni de vreun compromis.

Look

Seamana leit cu modelul M600, inclusiv ca dimensiuni, doar ca pe spate a aparut un ochi, cel al camerei digitale de 3,2 megapixeli, iar frontal – langa difuzor –un senzor VGA pentru videotelefonie. Pe muchia dreapta ai butoane de pornire rapida a browser-ului web, un capac ce acopera locasul in cardului de memorie si tasta dedicata pozarii/inregistrarii video. Pe muchia opusa: buton de revenire si o rotita multifunctionala utila la navigarea prin meniu , reglajul volumului ori a sensibilitatii la lumina in modul foto .

Caracteristici superioare lui P990

Desi cu aproape un centimetru mai subtire decat P990, P1 se lauda cu aceleasi functii, ba chiar mai avansate. Practic, rezolutia camerei foto a urcat de la 2MP la 3,2MP. Am observat o imbunatatire a recunoasterii caracterelor la scrisul direct pe display. Touchscreen-ul a devenit mai receptiv la degete; inainte era destul de complicat sa nimeresti ceva cu degetul, erai nevoit sa scoti stylus -ul. Apropo, are meniu in romana! Totusi, nimic in minus fata de modelul mai vechi? Da, diagonala ecranului tactil, mai mica cu o jumatate de centimetru (2,6 vs. 2,8 inci la P990).

Continuarea in Go4it

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea