Stiinta & Tehnologie

#iden #brazilia #motorola i9 #ferrari

Noul Motorola i9 Ferrari se lanseaza in Brazilia

Motorola si Ferrari s-au aliat din nou si cu aceasta ocazie vor lansa pe piata braziliana un nou telefon mobil, modelul Motorola i9 Ferrari.

Noul terminal este un dispozitiv iDEN ( Integrated Digital Enhanced Network ) si pare sa fie cel mai aratos model din colectia Motorola care are incorporata aceasta tehnologie.

Specificatii tehnice

Motorola i9 Ferrari este un clamshell care dispune de doua ecrane, unul extern si unul intern. Este posibil ca display-ul extern care masoara 2 inch sa aiba o rezolutie mai modesta decat cel intern care are o diagonala de 2,2 inch si are rezolutie QVGA de 320 x 240 pixeli.

Modelul dispune de tehnologia iDEN care permite utilizatorului sa foloseasca telefonul atat ca un dispozitiv radio, cat si un mobil. Telefonul vine cu o serie de ringtonuri Ferrari preinstalate, care imita zgomotul motoarelor masinilor de curse Ferrari F40, F50 si Enzo. Motorola i9 Ferrari pare sa fie un telefon din caterogia mid-range, fiind echipat cu o camera foto de 3,1 MP, dar care nu are flash sau autofocus si receptor GPS. Nu se stie daca terminalul dispune de harti dedicate pentru navigatie.

Alte detalii

Printre specificatiile tehnice ale noului mobil se numara si conectivitatea Bluetooth sau functiile push-to-talk . Desi memoria interna a modelului este modesta, marirea spatiului de stocare se face cu maxim 8 GB, iar utilizatorul primeste la pachet un card microSD de 2 GB.

Motorola i9 Ferrari se va lansa in Brazilia prin operatorul de telefonie mobila Nextel Brazil . Telefonul mobil va avea un pret de 688 USD. Din pacate nu se stie daca acesta se va lansa si pe alte piete.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea