Stiinta & Tehnologie

#opel #opel Cascada #opel decapotabil

Noul model decapotabil marca Opel se va numi Cascada

Cel mai nou model decapotabil produs de Opel se va numi Cascada. Opel Cascada este un model care denota rafinament si eleganta, al carui public tinta il reprezinta soferii care adora sa conduca in aer liber, cu acoperisul coborat.

Noul Opel are o lungime de 4,70 metri, patru locuri si se doreste a fi un demn urmas al decapotabilelor Opel din anii '50-'60: Record si Kapitan.

Prin apasarea unui buton, acoperisul textil al masini se pliaza rapid, chiar si la viteze de deplasare de 50 km/h. Noul Opel Cascada urmeaza sa fie pus in vanzare la inceputul anului viitor.

In ciuda informatiilor aparute in presa internationala, cei de la Opel spun ca modelul Cascada nu va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris (29 septembrie-14 septembrie 2012). In schimb, la prestigiosul eveniment auto va avea premiera un alt model produs de constructorul auto german: Opel Adam.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea