Stiinta & Tehnologie

#mercedes-benz #Mercedes-Benz Clasa A #pret mercedes benz

Noul Mercedes-Benz Clasa A este disponibil si in Romania. Afla cat costa!

Noua generatie a lui Mercedes-Benz Clasa A s-a lansat in Romania. Pretul versiunii de baza este 24.766 de euro (TVA inclus), in timp ce varianta de top costa 37.851 de euro (TVA inclus).

Ajuns la cea de-a treia generatie, Mercedes-Benz Clasa A vine cu un design mai sportiv si cu propulsoare cu puteri cuprinse intre 109 cai putere si 211 cai putere. Motorul versiunii de baza este un turbo diesel de 1,5 litri "imprumutat" de la Grupul Renault.

Noul Clasa A este disponibil in trei versiuni de echipare: Urban, Style, respectiv AMG Sport. De asemenea, clientii au la dispozitie trei pachete de design: Night, Exclusive si AMG Exclusive.

In echiparea standard exista urmatoarele dotari: sapte airbag-uri, sistem Audio 20 cu radio, MP3, CD si conexiuni Bluetooth si USB, climatizare automata Thermatic, volan multifunctional cu 12 butoane, sistemele Headlamp Assist (aprindere automata a lampilor) si Collision Prevention Assist. De asemenea, in echiparea standard mai intra si geamurile actionate electric.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea