Stiinta & Tehnologie

#lg electronics #ku990i #viewty #orange #romania #oferta

Noul LG KU990i se lanseaza prin Orange

LG Electronics Romania si Orange Romania lanseaza in luna august in cadrul ofertei Orange Best Deal un nou model de telefon din segmentul foto , LG KU990i .

Noul LG Viewty dispune de ecran tactil, camera foto de 5 MP cu functii inteligente si reduceri de pana la 40% la accesorii.

Afacere cu LG KU990i

Pana la data de 30 septembrie 2009 , LG KU990i poate fi achizitionat prin oferta Orange Best Deal la un pret de 69 euro cu TVA inclus si un abonament lunar de 10 euro pentru contract pe o perioada de 2 ani.

Ofertei Orange Best Deal pentru LG KU990i poate fi accesata pe Internet la pagina web dedicata unde clientii pot afla detalii despre functiile telefonului, isi pot personaliza telefonul descarcand gratuit tonuri de apel si videoclipuri pe baza codului IMEI. Totodata, acestia pot viziona si descarca materiale video inedite. Mai mult, la cumpararea unui telefon din webshop , utilizatorul va primi un discount aditional in procente egal cu numarul de grade Celsius in plus peste 25 grade, inregistrate afara la acel moment.

Camera foto, atuul lui KU990i
 
Telefonul LG KU990i are o camera foto de 5 MP cu o serie de moduri de fotografiere ca Face Tracking, Smile Shot si Blink Detection. Functiei Smile Shot declanseaza automat realizarea pozei atunci cand detecteaza un zambet, fara a mai fi necesara apasarea unui buton special.

LG KU990i Viewty masoara 103,5 x 54,4 x 15,35 mm, are ecran cu rezolutie de 400 x 240 pixeli, conectivitate maxima EDGE, player video si muzical cu suport pentru formate AAC, AAC+,Poly 40, MP3 si WMA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea