Stiinta & Tehnologie

#savannah miller #sienna miller #lg bl40 new chocolate

Noul LG Chocolate, prezentat de Sienna si Savannah Miller

Odata ce noul telefon mobil LG Chocolate a fost anuntat oficial, au inceput si zvonurile despre persoanele care vor promova terminalul.

Se pare ca cele alese au fost surorile Miller, Sienna si Savannah.

Anunt oficial

Compania coreeana LG a anuntat oficial in cadrul London Fashion Week ca noul telefon mobile lg bl40 new chocolate va fi promovat de Sienna si Savannah Miller . Cele doua au prezentat noul terminal in cadrul show-ului de la Londra.

Totodata, presedintele LG a mai declarat cele doua surori se afla intr-un parteneriat cu compania coreena, iar casa de moda a Savannei Miller a creat o carcasa de lux din piele si otel pentru terminalul LG New Chocolate . Sienna Miller este fotomodel si actrita, cea mai recenta aparitie a ei fiind in pelicula G.I. Joe: Rise of the Cobra. Sora Siennei, Savannah este creative director a casei de moda Twenty8Twelve. LG Chocolate BL40 a fost anuntat oficial in luna august si este al patrulea model din gama LG Black Label Series. Varianta originala a telefonului LG Chocolate a fost lansata la nivel global in luna mai din 2006, modelul devenind in scurt timp cel mai cunoscut telefon din istoria companiei.

Specificatii tehnice BL40 Chocolate


Terminalul are ecran tactil de 4 inch cu functii multi-touch. Noul telefon mobil are tastatura virtuala QWERTY completa si o conectivitate ridicata, 3G cu HSDPA si Wi-fi, plus receptor GPS.

Modelul dispune si de o camera foto de 5 MP cu flash LED si functii de autofocus si geo-tagging. Totodata, aceste vine cu player muzical si video incorporat, iar telefonul are suport DivX pentru playback video. LG New Chocolate va fi disponibil incepand cu cel de-al treilea trimestru al anului in 54 de tari.

Prezentarea oficiala a lui LG BL40 New Chocolate cu Sienna & Savannah Miller

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea