Stiinta & Tehnologie

#optima #magentis #kia

Noul Kia Magentis, in Europa din 2011

Kia Magentis / Optima , sedanul coreean prezentat la Salonul Auto de la New York, in prezent in curs de desfasurare, va sosi si in Europa.

Asadar, se pare ca Batranul Continent va lua contact cu noul model de la Kia in primavara anului 2011. Masina, construita pe o platforma impresionanta, avand in vedere dimensiunile (4,84 m lungime), va rivaliza cu modele precum Citroen C5 , Volkswagen Passat si Opel Insignia .

Noutatile nu se opresc aici, informatiille privind motorizarea iesind la iveala in ultimul moment. Kia Optima sau Magentis (denumirea europeana) va veni cu un motor pe benzina de 2,0 litri si un turbodiesel de 1,7 litri, cel putin pentru inceput.

Ambele motorizari vor fi disponibile atat cu transmisie manuala , cat si nu una automata. Insa detaliul care face diferenta sta in posibilitatea introducerii unui turbo de 2,0 litri cu o putere de 275 CP. Asadar, sa speram ca nu numai americanii de vor putea bucura de aceasta motorizare.

Cititi mai multe pe Auto.ro    

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea