Stiinta & Tehnologie

#specificatii iPhone 7 #lansare iPhone 7 #iPhone 7 #iphone

Noul iPhone 7 urmeaza sa fie lansat in curand! Cu ce noutati vine

Noul iPhone 7 urmeaza sa fie lansat pe 7 septembrie. Desi nu se cunosc oficial foarte multe date despre noul telefon, unele informatii au fost facute publice.

Analistul chinez Ming-chi Kuo, cel care a prezis si in trecut cu mare acuratete cele mai multe detalii despre smartphone-urile produse de Apple, a publicat o lunga lista de informatii despre iPhone-ul care tocmai urmeaza sa fie lansat, potrivit digi24.ro.

Potrivit acestuia noul iPhone va fi disponibil in 5 culori: "gold", "rose gold", "silver", "dark black" si "piano black". Cea din urma este posibil sa fie si cea mai scumpa versiune.

De asemenea, o imbunatatire ce-i va bucura pe multi este spatiul de stocare. Acesta va varia de la 32 GB la 256 GB. In schimb memoria RAM va ramane la 2 GB, iar modelul Plus va avea 3GG de RAM.

In ceea ce priveste camera foto, noul sistem dual al versiunii Plus va fi compus dintr-un obiectiv ultra-angular si unul tele, ambele avand 12 MP. Se pare ca aceasta combinatie va reusi sa ofere atat zoom optic, cat si o apertura suficient de deschisa, scrie digi24.ro.

Apple renunta la iesirea audio de 3.5 mm. Noile telefoane vor veni in pachet va filivrata o pereche de casti cu conector proprietar Lightning si un adaptor pentru iesirea traditionala. Spatiul eliberat de iesirea de 3.5 mm va fi ocupat cu un senzor care va imbunatati sistemul 3D Touch.

Aceasta decizie a fost luata pentru a imbunatati rezistenta la apa a noului model, ce va beneficia de certificarea oficiala IPX7.

De asemena, noul model procesor al telefoanelor va folosi chipsetul A10, care va rula la o frecventa de 2,4 Ghz.

Pretul telefoanelor nu se cunoaste inca.

Sursa foto: playtech.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea