Stiinta & Tehnologie

#prezentare #masini #ford #salonul auto de la paris #salon auto #ford ecosport

Noul Ford EcoSport va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris

Ford EcoSport, noul SUV de oras produs de Ford, va fi prezentat pe 27 septembrie, in prima zi a Salonului Auto de la Paris.

EcoSport, masina despre care s-a scris ar putea fi produsa si la uzina Ford de la Craiova, se vinde deja in Brazilia, la preturi cuprinse intre 20.400 si 26.800 de euro. Cei de la Ford sustin ca noul model ofera spatiul interior al unui SUV combinat cu versatilitatea si consumul redus al unui automobil de clasa B.

Ford EcoSport urmeaza sa debuteze in 2013 pe piatele din China si India. El va fi lansat peste un an si jumatate si pe continentul european. Masina va fi echipata cu motorul EcoBoost de 1 litru, intalnit la modelul Ford B-Max.

Ford a anuntat, marti, ca efectivele sale din Europa vor scadea cu cateva sute de persoane printr-un program de plecari voluntare. Ford nu a anuntat numarul exact al persoanelor care vor parasi firma. Masura a fost luata din cauza pierderilor inregistrate de compania americana pe continentul european.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea