Stiinta & Tehnologie

#fiat doblo panorama #fiat #romania

Noul Fiat Doblo Panorama a fost lansat in Romania

Noul fiat doblo panorama a fost lansat in Romania la preturi cuprinse intre 14.990 euro si 19.790 euro, inclusiv TVA, fiind disponibile trei motorizari diesel si una pe benzina.

Doblo Panorama este versiunea pentru pasageri a utilitarei Doblo si poate fi comandata in Romania cu una dintre cele doua versiuni de echipare posibile: Active si Dynamic.

Modelul imbunatatit dispune standard de usi culisante pentru acces la locurile din spate si de sistemul Stop & Start, care opreste automat motorul cand masina sta pe loc la semafor sau in aglomeratie si il reporneste atunci cand soferul apasa pedala de ambreiaj pentru introduce schimbatorul de viteze in treapta intai si pentru a demara.

Noul Doblo Panorama are cel mai mare ampatament din segmentul sau, un volum al portbagajului de 790 de litri si pastreaza flexibilitatea in privinta numarului de locuri, oferind un maximum de sapte locuri pentru sofer si pasageri.

Continuarea pe 0-100.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea