Stiinta & Tehnologie

Noul Ferrari GT California

Iata ca au aparut si primele imagini si detalii oficiale legate de ultimul model Ferrari GT California , dupa luni intregi de spionaj si zvonuri legate de acest model. Modelul va fi disponibil exclusiv cu acoperis retractabil si dispune de cateva noutati pentru Ferrari cum are fi acoperisul retractabil rigid si automat, pozitionarea centru-fata a motorului cat si o noua tehnologie pentru dublu-ambreiaj.

Galerie foto cu Ferrari GT California

Caroseria si partile componente ale masinii sunt realizate din aluminiu iar motorizarea este una noua de 4.3 litri V8 cu injectie directa . Acesta dezvolta 460 CP si propulseaza noul Ferrari GT California de la 0 la 100 km/h in aproximativ 4.0 secunde.

Tractiunea este transmisa catre puntea spate cu ajutorul unei noi cutii de viteze cu 7 rapoarte si este controlata de Sistemul de tractiune derivat din cel de la Formula 1. Sistemul de franare este Brembo cu discuri de frana din ceramica si carbon in echiparea standard.

Ferrari GT California va fi prezentat prima data publicului cu ocazia Salonului Auto de la Paris din luna octombrie.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea