Stiinta & Tehnologie

#citroen #c4 #lansare #imagini oficiale

Noul Citroen C4, imagini oficiale

Pe masura ce Salonul Auto de la Paris se apropie, constructorii auto isi anunta participarea prin lansarea de informatii de ultima ora , dar si de noi imagini cu cele mai recente propuneri.

Este si cazul Citroen, care a publicat noi imagini cu C4, o berlina in doua volume ce isi va face aparitia, fara doar si poate, la Paris.

A doua generatie a modelului francez a crescut in dimensiuni, masurand 4,33 cm in lungime, cu 5 cm mai lunga decat generatia actuala. In inaltime a urcat la 1,49 cm, punctand 3 cm in plus, iar in latime cu 2 cm, ajungand la 1,79 cm.

La lansare vor fi sase motoare disponibile. Pe benzina, producatorul auto propune unitatile de 1,4 litri si 95 CP, 1,6 litri si 120 CP si 1,4 litri, cu o putere de 156 cai. La acestea se adauga oferta diesel compusa din propulsoarele 1,6 HDi cu versiuni de putere 90 si 110 cai si motorul de 2,0 litri ce dezvolta 150 CP.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea