Stiinta & Tehnologie

#romania #fabia rs #skoda

Noua Skoda Fabia RS costa 18.818 euro in Romania

Versiunea RS a noului Skoda Fabia facelift pleaca de la 18.818 euro cu TVA pe piata din Romania. Modelul ceh vine cu 180 de cai putere si cutie automata DSG.

Lansat in primavara acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, faceliftul actualului Skoda Fabia a ajuns rapid si la noi in tara. Nu acelasi lucru s-a intamplat si cu versiunea de performanta RS a modelului subcompact , care a mai avut nevoie de cateva saptamani pentru a poposi in Romania.

Site-ul principalului importator roman ofera insa de astazi o surpriza pentru publicul care astepta cu nerabdare extensia sportiva a gamei Fabia. Versiunea RS este disponibila atat in varianta hatchback cat si in cea Combi.

Pentru a se putea bucura de motorul 1.4 TSI pe benzina, capabil sa ofere 180 de cai putere, dar si de transmisia automata DSG, publicul din Romania va fi nevoit sa plateasca 15.814 euro f[ra TVA. Dupa un calcul simplu, ajungem la un pret de pornire de 18.818 euro cu TVA.

Familistii care isi doresc un break subcompact, cu ceva mai multa putere sub capota, vor putea alege varianta Fabia RS Combi, echipata cu acelasi motor de 180 de cai putere si cutie DSG. Pretul de pornire este fixat la 16.718 euro fara TVA, adica 19.894 de euro cu TVA.

Cititi mai multe pe Automarket.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea