Stiinta & Tehnologie

#oferat #inchiriere auto #bdt rent

Noua oferta de la BDT Rent

La putin timp de la achizitionarea celor 200 de modele Ford Focus destinate inchirierii, BDT Rent aduce o super oferta pentru clientii sai: incepand cu luna octombrie pana la data de 31 decembrie poti inchiria un Ford Focus cu doar 900€/luna.

BDT Rent ofera autovehicule spre inchiriere atat pe termen lung, cat si pe termen scurt. Preturile includ TVA si asigurare Full CASCO. Pentru clientii BDT Group care au achizitionat un autovehicul sau pentru cei care au masina in service, BDT Rent ofera reduceri semnificative.

BDT Rent dispune de toata gama de autoturisme si autoutilitare marca Ford, cum ar fi: Focus, Fiesta, Mondeo, Fusion, Ranger, Maverick, Transit Van sau Connect.

In plus, BDT Rent ofera clientilor sai si alte servicii, cum ar fi: rent a fleet, posibilitati de livrare la domiciliu , sofer disponibil 8h/zi, service, intretinere si reparatii. Din dorinta de a respecta cerintele clientilor sai, autovehiculele BDT Rent nu sunt marcate cu insemnele firmei de inchirieri.

“Oferta de 900€/luna pentru orice Ford Focus inchiriat demonstreaza inca odata ca BDT Rent reuseste sa se impuna pe piata auto de rent din Romania datorita preturilor si servicilor avantajoase. Suntem increzatori ca noua oferta va fi apreciata de clientii nostri, deoarece pe piata nu exista un pret mai mic de 900€/luna pentru un model nou cum este Ford Focus”, a declarat Razvan Popescu, director executiv BDT Rent.
Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea