Stiinta & Tehnologie

#noua generatie #touran #volkswagen

Noua generatie VW Touran, imagini si detalii oficiale

Volkswagen a publicat imaginile oficiale cu noul Touran , acesta urmand a fi prezentat la Salonul de la Leipzig, care se va deschide nu peste mult timp.

Noua generatie Touran se identifica cu stilul celor mai recente modele ale Casei din Wolfsburg , acesta fiind ceva mai mic comparativ cu predecesorul sau, dar cu un stil de deschidere a usilor din spate conventional. Modelul este unul de succes intrucat prima generatie s-a vandut in numar de 1,13 milioane de exemplare.

Pe langa noutatile estetice, a doua generatie Touran va fi echipat cu noile propulsoare STI si TDI ale  constructorului.Debutanta este unitatea TSI de 1,2 litri si 105 CP, cu tehnologie BlueMotion , disponibila si cu dispozitivul Start& Stop si cu sistemul de recuperare a energiei la franare.

Au fost confirmate si motorizarile TSI de 1,4 litri si 140 CP si versiunea mai puternica de 170 CP, acesta din urma fiind cuplat, exclusiv, la transmisia DSG cu sapte trepte. Pe frontul diesel, Touran vine echipat cu un TDI de 1,6 litri cu versiuni de putere de 90 si 105 cai, acesta din urma beneficiind, de asemenea, de tehnologie BlueMotion si de un consum de 4,6 litri la 100 km.

Printre propunerile constructorului se numara si propulsorul TDI de 2,0 litri, cu versiuni de putere de 140 si 170 cai, cu injectie common rail. Noul VW Touran dispune de cinci locuri, acesta fiind disponibil cu trei niveluri de echipare: Trendline, Comfortline si Highline.

Cititi mai multe pe Auto.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea