Stiinta & Tehnologie

#smart #fortwo #brabus

Noua generatie smart fortwo, detalii

Noua generatie smart fortwo va fi lansata in aceasta toamna cu un look fresh in interior, un exterior optimizat si motorizari si mai prietenoase cu mediul.

Pentru exterior se poate opta pentru o noua gama de sapte culori, incluzand, pentru prima oara, o vopsea  mata foarte „trendy“. Optiunea tridion safety cell este acum disponibila in alb, iar noile nuante de rosu si albastru extind gama de culori disponibile pentru plafonul versiunii cabrio.

Luminile optionale LED pentru condusul pe timp de zi si noile jante din aliaj ofera si mai multe optiuni de personalizare . Materialele si culorile moderne, cat si noul design al cabinei definesc ambianta de inalta calitate a interiorului masinii cu doua locuri. Sistemele de informare, comunicatii si divertisment disponibile pentru noua generatie smart fortwo dispun acum de tehnologia de ultima ora.

Vehiculele sunt propulsate de motorizari pe benzina de 45 sau 52kW (61 sau 71 CP) care au fost modernizate si care stabilesc acum noi standarde, inregistrand emisii de CO2 de mai putin de 100g/km. Datorita emisiilor de doar 86g/km, smart fortwo cdi, cu o putere 54 cai, de isi pastreaza pozitia de top in calitate de campion CO2.

Cea mai puternica versiune este smart fortwo 75 kW BRABUS, care dezvolta 102 CP si un cuplu maxim de 147 Nm. Viteza de top este de 155 km/h.

 

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea