Stiinta & Tehnologie

#bmw seria 7 #noul seria 7 #bmw g11 #noul septar

Noua generatie BMW Seria 7 intra la dieta

Noua generatie a Seriei 7 va fi pusa la o dieta masiva pana la debutul programat la finele anului 2015. Acesta va masura 5.010 mm lungime, 1.815 latime si 1.425 mm inaltime.

Noul Seria 7 va fi construit din fier, aluminiu si fibra de carbon, facand ca modelul de baza 740i sa fie mult mai usor decat versiunea actuala care cantareste 1.900 kg. Conform unor zvonuri aparute pe internet, noul "septar" ar putea fi chiar mai usor decat Seria 5 - model care cantareste 1.670 kg.

Sub capota vor fi disponibile motorizari V6, V8 si V12, in functie de dorinta cumparatorului. In lucru este si un model hibrid care promite un consum redus si o autonomie in mers mult mai mare. Transmisia automata ZF in noua trepte va fi disponibila standard, iar tractiunea poate fi doar pe rotile din spate sau poate fi de tip integral.

Cunoscut intern ca G11, noul BMW Seria 7 va avea si o versiune de performante - 760 xDrive M - care se va bucura de puterea motorului V8 biturbo de 4.4 litri.

Frankfurt Motor Show 2015 va fi gazda pentru debutul noului Seria 7, iar vanzarile vor incepe la scurt timp dupa eveniment.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea