Stiinta & Tehnologie

#model volkswagen cc

Nou model: Volkswagen CC

Producatorul german intentioneaza sa lenseze pe piata, spre sfarsitul acestui an, un model ce poate concura cu Mercedes CLS .

Acest model este un concept coupe cu accesul si functionalitatea unui sedan.

Galerie foto cu Volkswagen CC 

Noul CC prezinta linii alungite ce se intind din partea din fata pana in apropierea stopurilor denotand parca sportivitatea si expresivitatea unui coupe cu caracteristicile unui sedan. Initial a fost botezat Passat CC deaorece imparte aceeasi platforma tehnica cu modelul Passat si aduce foarte mult, estetic vorbind, cu acesta.

Volkswagen a anuntat insa cateva date oficiale legate de acest nou model, denumit pana la urma simplu CC, cu cateva luni inainte de lansarea oficiala pe piata. Noul coupe cu 4 usi al celor de la Volkswagen este acum ceva mai coborat in partea din spate si prezinta o garda la sol ceva mai scazuta decat a predecesorului sau, modelul Passat.

Pentru a castiga o parte din clientela exclusivista Volkswagen si-a dotat luxoasa limuzina coupe cu plafon panoramic,interior sport cu ecrane touch-screen ca interfata intre sofer si computerul de bord. Scaunele din spate sunt scobite in bancheta pentru a evidentia faptul ca sunt realizate pentru a gazdui doua persoane si nu mai mult.

Pentru a intari aspectul unui coupe, Volkswagen a montat sub capota modelului propusoare pe masura si cu traditie pentru constructor: 2.0 litri TDI de 140 sau 170 CP, 1.8 TSI de 160 CP. Producatorul german a optat si pentru mai marele motor de 2.0 litri TSI de 197 CP, propulsor cu care noul model va trece oceanul pentru a cucerii America. Varful de gama este reprezentat de motorul de 3.6 litri FSI V6 ce dezvolta aproape 300 CP si este echipat standard cu transmisie integrala 4Motion. Acesta motorizare poate accelera de la 0 la 100 km/h in 6.6 secunde. Transmisia noului Volkswagen CC va fi in 6 trepte manuala, automata sau secventiala.

Optional se poate monta sistemul “Park Assist”, un sistem ce va putea parca de unul singur noul CC, fiind astfel primul Volkswagen ce poate dispune de acest sistem.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea