Stiinta & Tehnologie

#qwerty #telefon mobil #slider #china #nokla e81

Nokla E81, telefon mobil pentru China

Producatorii chinezi de telefoane mobile, Nokla, au lansat recent  inca un model de terminal cu numele de Nokla E81 .

In luna februarie 2009 aceeasi compania prezenta un mobil cu denumirea de Nokla E81, un candybar care se asemana cu un Nokia XpressMusic .

Specificatii tehnice

Pe nume complet Nokla E81-1, terminalul este un slider care masoara 69 x 69 x 14,5 mm si cantareste doar 75 de grame. Modelul vine echipat cu un ecran de 2,4 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 px care poate afisa pana la 260.000 de culori.

Glisat, telefonul va scoate la iveala o tastatura QWERTY completa, iar partea dorsala a "emisferei" pe care se afla ecranul este plasata o oglinda. Modelul functioneaza pe platforma MTK si dispune de radio FM, player muzical si video. Desi vine cu o memorie interna modesta, producatorii precizeaza faptul ca spatiul de stocare poate fi marit. Desi un telefon modest, Nokla E81-1 vine cu suport pentru formate .txt si poate fi folosit ca e-book reader.

Alte detalii

La capitolul conectivitate telefonul vine dotat doar cu Bluetooth si GPRS. Utilizatorii mai au la dispozitie functii simple de calendar, alarma, mesagerie instantanee , MMS-uri si browser web WAP.

Pretul telefonului este de 630 yuani, adica in jur de 5 euro, dar acesta poate fi achizitionat numai de pe site-ul oficial al distribuitorului. Nokla E81-1 nu va fi comercializat in alte tari decat China.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea