Stiinta & Tehnologie

#oficial #nokia x6 8gb #nokia x5-01

Nokia X5-01 si Nokia X6 8GB, anuntate oficial

Telefoanele mobile Nokia X5-01 si Nokia X6 8GB au fost anuntate oficial de catre producatorul finlandez de terminale.

Cele doua modele au fost prezentate in cadrul unui eveniment care s-a desfasurat in Singapore.

Nokia X5-01

Telefonul Nokia X5-01 este ceva mai diferit fata de restul modelelor realizate de producator si asta datorita formei sale. Modelul masoara 74,3 x 66,4 x 16,8 mm, cantareste in jur de 100 de grame si are un ecran cu diagonala de 2,36 inch cu rezolutie de 320 x 240 pixeli si suport pentru 256.000 de culori.

Slider-ul are de tastatura QWERTY completa, acceleromentru si senzor de auto-rotatie si slot pentru mufa standard de 3,5 mm. Modelul dispune de o conectivitate ridicata, de la GPRS la 3G si Wi-fi si are o camera foto de 5 MP cu flash LED, dar fara autofocus. Noul Nokia X5-01 ruleaza sistemul de operare Symbian S60, dispune de player muzical, video, radio FM cu RDS si va fi disponibil in mai multe culori, roz, albastru, negru, verde si violet. In anumite tari, modelul va integra serviciul Comes With Music.

Nokia X6 8GB

Din punct de vedere al specificatiilor tehnice, noul Nokia X6 8G nu difera de versiunile anterioare, singura diferenta fiind spatiul de stocare. Astfel telefonul are un ecran de tip widescreen in format 16:9 care masoara 3,2 inch si are rezolutie de 360 x 640 pixeli. Totodata, telefonul ofera acces direct la serviciul Ovi Store si comunitati virtuale, precum Facebook.

Originalul Nokia X6 a fost prezentat pentru prima data in cadrul evenimentului Nokia World, impreuna cu alte modele ca Nokia N97 mini si X3. Odata cu lansarea lui X6, compania a mai anuntat si serviciul Nokia Money, telefonul Nokia N900 si netbook-ul Nokia Booklet 3G .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea