Stiinta & Tehnologie

Nokia scoate pe piata un nou telefon 3G

Compania Nokia a lansat, miercuri, un nou telefon care utilizeaza tehnologia 3G. Noul terminal, denumit Nokia 6288, va costa in jur de 325 de euro si va putea fi achizitionat incepand cu al treilea trimestru din acest an, au anuntat reprezentantii companiei.

Potrivit acestora, noul telefon dispune de afisaj QVGA de mare luminozitate , cu 262.144 de culori (320x240 pixeli), avand o cartela de memorie de 512 MB.

Potrivit unui comunicat al companiei, noul telefon beneficiaza de tonuri de apel in format video si de functii pentru impartasirea video in timp real. Impartasirea de inregistrari video si apelurile video simetrice (in care fiecare participant il poate vedea pe celalalt) se realizeaza usor, prin intermediul camerei principale de doi megapixeli si al camerei secundare VGA.

„Nokia 6288 reuneste avantajele multiple ale tehnologiei 3G intr-un dispozitiv practic si accesibil din punct de vedere financiar”, a declarat Aage Snorgaard, Senior Vice President, Broad Appeal, Mobile Phones, Nokia.
Secventele video inregistrate cu Nokia 6288 pot fi editate direct pe dispozitiv si apoi expediate prin MMS sau email. Iar datorita tehnologiei Bluetooth, imprimarea fotografiilor se poate realiza direct pe o imprimanta compatibila, fara medierea unui computer.

Telefonul are o greutate de 115 grame si este disponibil in doua variante cromatice atragatoare: „alb-albastrui” si negru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea