Stiinta & Tehnologie

Nokia prezinta 2 noi terminale CDMA: 3608 si 8208

Cine ar fi crezut ca primul dual slider Series 40 al celor de la Nokia va opera in retele CDMA? Ei bine, nu trebuie sa tragem concluzii atat de rapid, de vreme ce noile terminale, Nokia 3608 si 8208 nu sunt chiar dotate cu platforma Series 40.

Compania finlandeza nu a anuntat telefonul cu clapeta 3608 sau dual sliderul 8208 oficial inca, dar specificatiile si imagini cu acestea au aparut pe site-uri asociate producatorului. Se pare ca aceste telefoane sunt destinate pietei din China si vor opera in retele CDMA 800/1900, iar in cazul lui 8208 putem spune cu siguranta ca exista si suport pentru EV-DO Rev . A.

In cazul ambelor terminale, Nokia afirma ca acestea folosesc platforme Series 40 drept interfate ale utilizatorilor, dar banuim ca acestea sunt produse pentru Nokia de o alta companie. Sau exista si varianta ca platforma Series 40 sa nu suporte conectivitate CDMA la ora actuala, dar banuim ca pana la urma vom vedea noile telefoane operand la nivel global.


Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea