Stiinta & Tehnologie

#qwerty #clamshell #slider #telefon mobil #at&t #nokia grouper #nokia snapper #nokia mako #nokia thresher

Nokia pregateste 4 terminale pentru SUA

Finlandezii de la Nokia vor lansa in Statele Unite ale Amercii patru telefoane mobile in versiuni upgradate.

Prin urmare operatorul AT&T va distribui modelele Nokia Thresher , Mako, Snapper si Grouper.

Nokia Thresher

Terminalul este un slider cu tastatura standard alfanumerica, model quad-band cu suport GSM si tri-band pentru retele HSDPA. Are ecran de 2,4 inch cu rezolutia QVGA si conectivitate Bluetooth 2.1 cu A2DP, plus slot pentru card microSD.

Numele telefonului vine de la o specie de rechini, iar modelul ruleaza sistemul de operare Symbian S40 , are camera foto de 3,2 MP, joystick optic, iar modelul se aseamana cu telefonul N85. Pretul lui Nokia Thresher nu a fost anuntat, dar se va lansa in SUA in luna septembrie a anului 2009.
Nokia Mako

Asemenea lui Thresher, Mako si-a primit numele dupa alta specie de rechin. Modelul ruleaza pe Symbian S60 si este tot un slider, dar care dispune de tastatura QWERTY completa.

Asemenea modelului anterior, are ecran de 2,4 inch si se aseamana cu terminalul Nokia E75 lansat de curand si in Romania. Nokia Mako masoara 96 x 54 x 15 mm si se va lansa pe piata in luna iunie.

Nokia Snapper & Grouper

Ambele telefoane sunt optimizate pentru redare muzicala, avand sloturi pentru mufa de 2,5 mm. Terminalele fac parte din categoria clamshell, dispun de conectivitate Bluetooth cu A2DP si au taste dedicate pentru player-ul muzical.

Nokia Snapper se va lansa in luna iulie a lui 2009, iar Grouper candva in luna august. Din pacate nu se stie daca cele patru modele vor ajunge si pe piata din Europa, chiar daca acestea sunt compatibile cu retelele de aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea