Stiinta & Tehnologie

#nokia #microsoft #windows phone 7

Nokia planuieste sa lanseze cate un telefon Windows Phone 7 la fiecare doua luni

Specialistii Nokia lucreaza de zor la crearea de noi terminale care sa ruleze windows phone 7.5 Mango. Producatorul finlandez ar putea lansa cate un telefon la fiecare doua luni, dupa primul model Windows Phone 7 .

Nokia nu a anuntat inca momentul in care va incepe lansarile de telefoane Windows Phone 7. Primele telefoane cu sistemul de operare creat de Microsoft au aparut pe piata in luna octombrie 2010 .

Oficialii Nokia au confirmat faptul ca planuiesc sa creeze un ritm de lansari puternic, in ceea ce priveste telefoanele care ruleaza Windows Phone.

Perioada de asteptare dupa lansarea primul Nokia Windows Phone 7 ar putea fi de doar 2-3 luni, ciclu pe care finlandezii vor sa-l urmeze fidel.

“Vom continua cu lansarile noi pentru a avea lucruri noi despre care sa discutam", a declarat Jo Harlow, senior vicepresident al sectiunii marketing de la Nokia, citat de PCMag.com.

Relatia speciala dintre Nokia si Microsoft ar putea oferi producatorului de telefoane un avantaj competitiv atunci cand telefoanele cu noul sistem de operare vor fi gata.

Noile telefoane Nokia nu sunt asteptate inainte de primul trimestru al anului 2012.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea