Stiinta & Tehnologie

#google #ovi #twitter #facebook #qwerty #touchscreen #nokia n97 #lansare #anunt #romania

Nokia N97 s-a lasant in Romania

Nokia anunta lansarea terminalului N97 pe piata autohtona. Telefonul a fost prezentat pentru prima data publicului in cadrul show-ului Nokia World 2008 .

Modelul N97 este al doilea terminal cu ecran tactil de la Nokia, iar acesta vine cu tastatura QWERTY si noile servicii Maps on Ovi si Mail on Ovi.

Specificatii tehnice

Nokia N97 masoara 117,2 x 55,3 x 15,9 mm in cel mai subtire punct si 18,3 mm in cel mai gros. Telefonul cantareste 150 de grame si are ecran de 3,5 inch cu 16 milioane de culori si rezolutie de 360 x 640 pixeli. Memoria interna a telefonului este de 32 GB si suporta upgrade cu inca 16 GB. Conectivitatea suportata este foarte bogata, de la GPRS si EDGE, ambele clasa 32, pana la 3G cu HSDPA, Wi-Fi cu tehnologie UPnP si Bluetooth cu A2DP si USB/microUSB.

" Nokia N97 reprezinta un pas important catre viziunea noastra de a oferi o experienta de internet foarte personalizata. Datorita accesului la o varietate de muzica, harti, jocuri, continut media si aplicatii prin platforma Ovi , Nokia N97 transforma internetul intr-o experienta complet adaptata gusturilor si preocuparilor fiecarui utilizator", a declarat Jonas Geust, vicepresedinte si Director Nokia Nseries.

Optimizari

Asa cum o fac de pe orice computer, utilizatorii isi pot imbunatati si actualiza in mod constant dispozitivul Nokia N97 cu noi capabilitati, functii si aplicatii pentru a obtine performante maxime de la telefonul lor. O gama larga de aplicatii va fi lansata in a doua jumatate a lui 2009. Recent terminalul a primit acces la platforma N-gage.

Camera de 5 MP cu tehnologie optica Carl Zeiss permite realizarea de imagini si materiale video de calitate buna. Imaginilor li se pot adauga coordonate geografice si pot fi aratate imediat prietenilor sau incarcate pe internet prin intermediul Ovi Share , Twitter sau Flickr.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea