Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #platforma #n0gage #nokia n97 #ecran tactil

Nokia N97 primeste suport N-gage

Unul din cele mai performante Nokia , modelul N97 a primit un update. De acum, modelul vine cu suport pentru platforma de gaming N-gage.

Terminalul Nokia N97 a fost pentru prima data prezentat in cadrul show-ului nokia world 2008 care s-a desfasurat la Barcelona in luna februarie.

Update

Fanii sperau ca impreuna cu Nokia N97, modelul Nokia 5800 XpressMusic sa primeasca si el aceelasi suport. Nokia N97 dispune de cea mai recenta versiune a platformei N-gage. Totodata, utilizatorii sunt sfatuiti sa caute cele mai noi aplicatii atunci cand descarca interfata. Nokia N97 este al doilea terminal cu ecran tactil de la Nokia masoara 117,2 x 55,3 x 15,9 in cel mai subtire punct si 18,3 mm in cel mai gros. Telefonul cantareste 150 de grame si are ecran de 3,5 inch cu 16 milioane de culori si rezolutie de 360 x 640 pixeli.

Memoria interna a telefonului este de 32 GB si suporta upgrade cu inca 16 GB. Conectivitatea suportata este foarte bogata, de la GPRS si EDGE, ambele clasa 32, pana la 3G cu HSDPA, Wi-Fi 802.11 b/g cu tehnologie UPnP si Bluetooth cu A2DP sau USB/microUSB.

Alte detalii

Nokia N97 este dotat cu camera foto de 5 MP cu lentile Carl Zeiss, suporta functia geotagging si are flash dublu LED. Pentru a completa functia de player muzical, terminalul are si slot pentru mufa standard de 3,5 mm.

Telefonul este disponibil in doua variante de culori, negru si argintiu . In prezent, Nokia N97 poate fi achizitionat si din magazinele de pe piata autohtona. Pretul telefonului depasteste suma de 2.300 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea