Stiinta & Tehnologie

#oficial #n97 mini #xpressmusic #x6 #x3 #nokia world

Nokia N97 mini, X3 si X6, prezentate oficial

In cadrul Nokia World, compania a lansat o combinatie de produse si servicii, astfel finlandezii prezinta oficial terminalele Nokia N97 mini , X3 si X6.

Alaturi de lansarile recente, compania a mai anuntat si serviciul Nokia Money, telefonul Nokia N900 si netbook-ul Nokia Booklet 3G .

Lifecasting Ovi

Nokia a anuntat lansarea Lifecasting prin Ovi, un parteneriat cu cea mai mare retea sociala din lume, Facebook. Lifecasting prin Ovi este prima aplicatie care permite utilizatorilor sa faca sharing de locatie si sa isi actualizeze statusul direct pe contul Facebook, de pe ecranul de start al unui dispozitiv mobil. Aplicatia Lifecasting va fi lansata impreuna cu noul Nokia N97 mini.

Aplicatia Lifecasting prin Ovi va fi disponibila atat pentru Nokia N97 cat si pentru Nokia N97 mini prin Nokia Beta Labs. Nokia N97 mini dispune de un nou software care va fi lansat in octombrie ca actualizare gratuita pentru Nokia N97. Noul software aduce experiente noi si atractive pe ambele dispozitive, inclusiv noi widget-uri pentru ecranul de start si imbunatatiri în ceea ce priveste usurinta in utilizare.

"Oamenii vor ca lumea lor fizica si cea online sa se imbine prin intermediul Internetului. Nokia N97 mini este conceput pentru acest nou Internet social, ajutand utilizatorii sa gaseasca usor oamenii si locurile cautate. Odata cu Lifecasting, Nokia N97 mini si Ovi inaugureaza un nou capitol al Internetului personal si bazat pe locatie", a declarat Jonas Geust, vicepresedinte, Nokia Nseries.

Nokia N97 mini

Nokia N97 mini ofera o noua experienta Ovi Maps prin care cautarea si gasirea locatiilor, precum si naviga?ia sunt mai facile. Alaturi de navigatia pietonala gratuita oriunde pe glob, utilizatorii pot accesa continut premium de la Lonely Planet, Michelin and Wcities.

Utilizatorii pot personaliza ecranul de start al dispozitivului cu mii de aplicatii si servicii disponibile prin Ovi Store. Specificatiile tehnice ale modelului includ ecran ecran tactil de 2,9 inch cu rezolutie de 640 x 360 px si sistemul de operare Symbian S60. Totodata, memoria interna a telefonului este de 8 GB si conectivitatea ajunge pana la 3G cu HSDPA, Wi-Fi.

Nokia N97 mini va fi livrat incepand din octombrie 2009, la un pret estimativ de 450 de euro, suma care nu include taxele si subventiile aplicabile produsului.

Nokia X6 si X3

Modelul Nokia X6 are un ecran de tip widescreen in format 16:9 optimizat pentru fotografii, clipuri video si navigare web. Totodata, acesta ofera acces direct la Ovi Store si comunitati virtuale, precum Facebook.

Noul Nokia X3 se alatura, de asemenea, portofoliului de dispozitive Nokia optimizate pentru muzica. Nokia X3 este conceput pentru iubitorii de muzica si este primul dispozitiv cu Symbian S40 cu acces la Ovi Store. Nokia X3 este un terminal muzical compact, care dispune de difuzoare stereo, radio FM integrat si camera de 3,2 MP.

Nokia X6 va fi livrat la un pret estimativ de 459 euro, iar Nokia X3 va avea un pret estimativ de 115 euro. Preturile nu includ taxele si subven?iile aplicabile, iar ambele dispozitive vor fi disponibile pe piata incepand din al patrulea trimestru al acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea