Stiinta & Tehnologie

#symbian #qwerty #touchscree #nokia n97 mini

Nokia N97 Mini mai aproape de realitate

Desi nu a fost anuntat oficial se pare ca terminalul Nokia N97 Mini este real.

Modelul a fost pentru prima data vazut pe Internet la mijlocul lunii iulie.

Specificatii tehnice

Se pare ca specificatiile tehnice ale modelului sunt exact ca cele ale modelului original N97, singurele diferente fiind marimea ecranului, a telefonului propriuzis si a spatiului de stocare.

Nokia N97 Mini are ecran ecran tactil de 2,9 inch cu rezolutie de 640 x 360 px si ruleaza sistemul de operare Symbian S60, editia a 5-a, specificatii tehnice identice cu ale modelului Nokia 5530 XpressMusic.

Totodata, memoria interna a telefonului este de 8 GB (in loc de 16 GB) si suporta upgrade. Conectivitatea este foarte bogata, de la GPRS si EDGE, ambele clasa 32, pana la 3G cu HSDPA, Wi-Fi cu tehnologie UPnP si Bluetooth cu A2DP si USB/microUSB. Alte detalii

Asa cum s-a zvonit initial, noul Nokia N97 Mini este o versiunea mult mai accesibila decat originalul. Terminalul va fi anuntat oficial in cadrul evenimentului Nokia World 2009 care se va desfasura in Stuttgart in data de 2 -3 septembrie 2009.

Aceste informatii vin de pe site-ul oficial al operatorului de telefonie mobila Vodafone din Irlanda care mai scria ca modelul Nokia N97 Mini va fi cu 100 de euro mai ieftin decat versiunea originala. In prezent nu se stie care este data oficial a lansarii lui in magazinele din Europa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea